Για τον Ιδιώτη

Σκάφος Αναψυχής

Σκάφος αναψυχής όνειρο πολλών ανθρώπων που το βλέπουν ως μέσον καταξίωσης και διαφυγής από την καθημερινότητα.

Η υψηλή οικονομική του αξία το καθιστά επιρρεπές σε κλοπή και εμπρηστικές ενέργειες ενώ ταυτόχρονα μπορούν να προκύψουν και κίνδυνοι από φυσικές καταστροφές και διάφορες θαλάσσιες περιπέτειες.

Κατά συνέπεια η ασφάλιση του σκάφους σας θεωρείται υποχρεωτική σύμφωνα με απόφαση του Υπουργείου Ναυτιλίας. Αντικείμενο του κλάδου ασφάλισης σκαφών του πρακτορείου μας είναι η κάλυψη ζημιών που μπορεί να προκληθούν σε τρίτους, η μόλυνση στη θάλασσα καθώς και η βασική κάλυψη ιδίων ζημιών. Συμπληρωματικές καλύψεις που μπορούμε να σας παρέχουμε είναι η Νομική Προστασία, μηχανικές βλάβες, κλοπή τρέϊλερ μαζί με το σκάφος, πτώση εξωλέμβιας στη θάλασσα, ζημίες κατά την οδική μεταφορά του σκάφους.

Το ασφαλιστικό γραφείο Τακτικός Ηλίας κ’ ΣΙΑ Ε.Ε. Ασφαλιστικής Πρακτόρευσης και οι ασφαλιστικοί του σύμβουλοι κατανοώντας τους κινδύνους που μπορεί να προκύψουν σε κάθε είδους σκάφους αναψυχής όπως φουσκωτά, πολυεστερικά, ξύλινα, μεταλλικά, ταχύπλοα έλξης, jet ski, serf-jet, sea bike, sea beetle, aqua scooter, mini cruiser, hover craft αναλαμβάνει να μελετήσει τις όποιες καλύψεις θέλετε να έχετε και να σας προτείνει λύσεις σε ασφαλιστικές εταιρείες με άμεση και απόλυτη συνέπεια.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Διεύθυνση: Αγίου Ελευθερίου 105
Τ.Κ. 18541
Καμίνια, Πειραιάς
Τηλέφωνο: 210 4824106
Φαξ: 210 4826517
Κινητό: 6972516973
Εmail: eltc@otenet.gr

Copyright © 2017 taktikoumaria.gr - All Rights Reserved. Κατασκευή ιστοσελίδας EzStore.gr