Για τον Ιδιώτη

Προσωπικό Ατύχημα

Στη σύγχρονη και σκληρή καθημερινότητα με τις σημερινές αβεβαιότητες η δυνατότητα εργασίας είναι ζωτικής σημασίας για κάθε άνθρωπο. Αυτή η δυνατότητα μεταφράζεται σε εισόδημα, άκρως απαραίτητο για την επιβίωση και την απόλαυση της ζωής. Η προσωρινή διακοπή ή η μόνιμη απώλεια αυτού οδηγεί σε απρόβλεπτες για τον καθένα μας δυσκολίες.

Η κάλυψη για νοσοκομειακή ή ιδιωτική περίθαλψη έχει ιδιαίτερη βαρύτητα και μπορεί να ποικίλει από μία απλή εξέταση σε ένα ιατρό μέχρι την περίθαλψη σε ένα νοσοκομείο.

Η ασφάλιση προσωπικού ατυχήματος μας απαλλάσσει από την σκέψη της οικονομικής επιβάρυνσης και μας χαρίζει ανεξαρτησία και ποιότητα ζωής. Οι καλύψεις που μπορεί να μας παρέχει ένα πρόγραμμα προσωπικού ατυχήματος είναι:

  • Απώλεια ζωής από ατύχημα
  • Μόνιμη Ολική/Μερική Ανικανότητα από ατύχημα
  • Νοσοκομειακό επίδομα από ατύχημα ή ασθένεια
  • Ιατροφαρμακευτικές δαπάνες από ατύχημα
  • Ημερήσια ή μηνιαία πρόσκαιρη ανικανότητα προς εργασία από ατύχημα ή ασθένεια
  • Νοσοκομειακή Περίθαλψη από ατύχημα


Το ασφαλιστικό γραφείο Τακτικός Ηλίας κ’ ΣΙΑ Ε.Ε. Ασφαλιστικής Πρακτόρευσης  και οι ασφαλιστικοί του σύμβουλοι προτείνουν μία ολοκληρωμένη λύση για προσωπική ή οικογενειακή ασφάλιση υγείας και νοσοκομειακή περίθαλψη  μέσα από προγράμματα ασφαλιστικών εταιρειών με αξιόλογη εμπειρία, τεχνογνωσία, αξιοπιστία και υποδομή στο χώρο της υγείας.

Ποτέ δεν ξέρουμε πότε θα έρθει η στιγμή που θα χρειαστούμε νοσοκομειακή περίθαλψη. Πρέπει να αντιμετωπίσουμε με σοβαρότητα την πιθανότητα του να συμβούν τέτοια γεγονότα.

Βασικός σκοπός μας είναι να σας προτείνουμε μια ολοκληρωμένη λύση για προσωπική ή οικογενειακή ασφάλιση υγείας και νοσοκομειακής περίθαλψης σε πρόγραμμα της ασφαλιστικής εταιρίας που θα καλύπτει απόλυτα τις δικές σας ιδιαίτερες ανάγκες με φροντίδα με ανθρώπινο πρόσωπο και υπηρεσίες ανώτερης στάθμης.

Το ασφαλιστικό γραφείο Τακτικός Ηλίας κ’ ΣΙΑ Ε.Ε. Ασφαλιστικής Πρακτόρευσης  και οι ασφαλιστικοί του σύμβουλοι μέσα από την πολυετή εμπειρία τους και την συνεχή αναζήτηση στις ασφάλειες αυτοκινήτου θα σας βοηθήσει  να κάνετε τις κατάλληλες επιλογές που καλύπτουν πλήρως τους κινδύνους και τις προσωπικές ανάγκες σε όλους τους τομείς που έχουν σχέση με την ασφάλεια του αυτοκινήτου σας.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Διεύθυνση: Αγίου Ελευθερίου 105
Τ.Κ. 18541
Καμίνια, Πειραιάς
Τηλέφωνο: 210 4824106
Φαξ: 210 4826517
Κινητό: 6972516973
Εmail: eltc@otenet.gr

Copyright © 2017 taktikoumaria.gr - All Rights Reserved. Κατασκευή ιστοσελίδας EzStore.gr